صفحهٔ اصلي
خبرهای دانشگاه
23 آبان؛ آغاز تكمیل ظرفیت كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی


   تكمیل ظرفیت مقطع كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از روز پنج شنبه 23 آبان ماه آغاز و تا روز یكشنبه 26 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

   پیرو مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو، تكمیل ظرفیت مقطع كارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از روز پنج شنبه 23 آبان ماه آغاز و تا روز یكشنبه 26 آبان ماه ادامه خواهد داشت.

   داوطلبان شركت كننده در آزمون كارشناسی ارشد كه براساس كارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش كشور مجاز به انتخاب رشته شده اند ( اعم از پذیرفته شدگان یا مردودین اعلام نتیجه قبلی این مقطع و یا افرادی كه در مرحله قبل انتخاب رشته ننموده اند) به منظور شركت در این مرحله از تكمیل ظرفیت و انتخاب رشته/ محل در دانشگاه آزاد اسلامی می توانند طی روزهای فوق با مراجعه به سامانه ثبت نام الكترونیكی مركز سنجش و پذیرش به آدرس http://azmoon.org نسبت به انتخاب رشته اقدام كنند.

   همچنین جدول رشته / محل های این مرحله از پذیرش دانشجو طی اطلاعیه دیگری منتشر شده است.

رشته‌های مقطع كارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی سبزوار به شرح ذیل است:

1) حسابداری
2) حسابرسی
3) مدیریت مالی
4) مدیریت كسب و كار- استراتژی
5) مدیریت فنّاوری اطّلاعات- مدیریت منابع اطّلاعاتی
6) مدیریت صنعتی- مدیریت عملكرد
7) علوم اقتصادی- توسعه‌ی اقتصادی و برنامه‌ریزی
8) مدیریت آموزشی
9) روان‌شناسی تربیتی
10) روان‌شناسی شخصیت
11) برنامه‌ریزی درسی
12) حقوق خصوصی
13) حقوق مالی- اقتصادی
14) حقوق اقتصادی
15) حقوق جزا و جُرم‌شناسی
16) حقوق خانواده
17) فقه و مبانی حقوق اسلامی
18) فلسفه‌ و كلام اسلامی
19) آموزش زبان انگلیسی
20) زبان و ادبیّات فارسی
21) زبان و ادبیّات فارسی- ادبیات كودك و نوجوان
22) شیمی دارویی
23) شیمی- شیمی پلیمر
24) شیمی- شیمی آلی
25) زیست‌شناسی- سلولی و مولكولی- ژنتیك
26) زیست‌شناسی- سلولی و مولكولی- میكروبیولوژی محیطی
27) زیست‌فنّاوری (بیوتكنولوژی)- میكروبی
28) زیست‌شناسی سلولی و مولكولی- بیوشیمی
29) زیست‌شناسی جانوری- زیست‌سلولی تكوینی
30) زیست‌شناسی سلولی و مولكولی- سلولی و مولكولی
31) بیوتكنولوژی كشاورزی
32) اگرو تكنولوژي- فیزیولوژی گیاهان زراعی
33) بهداشت و كنترل كیفی مواد غذایی
34) علوم و مهندسی صنایع غذایی- زیست‌فناوری مواد غذایی
35) علوم و مهندسی صنایع غذایی- فناوری مواد غذایی
36) علوم و مهندسی صنایع غذایی- صنایع غذایی
37) مهندسی علوم و صنایع غذایی- شیمی مواد غذایی
38) مهندسی كامپیوتر- نرم‌افزار
39) مهندسی كامپیوتر- معماری سیستم‌های كامپیوتر
40) مهندسی كامپیوتر- شبكه‌های كامپیوتری
41) الكترونیك قدرت و ماشین‌های الكتریكی
42) مهندسی برق- كنترل
43) مهندسی برق- سیستم‌های قدرت
44) مهندسی برق- مدارهای مجتمع الكترونیك
45) مهندسی برق- افزاره‌های میكرو و نانو الكترونیك
46) مهندسی برق- سیستم‌های الكترونیك دیجیتال
47) روان‌شناسی ورزشی 

/ه.د

منبع: سازمان مركزی دانشگاه آزاد اسلامی